Wie was Araldo Caster?

Een bijzonder persoon

Araldo Caster was een bijzonder mens. Een warm en sociaal persoon. Kritisch en doortastend ook. Bij leven heeft hij velen geraakt met zijn passies en enthousiasme. Op 5 september 2018 is hij overleden. Als je meer wilt weten over zijn persoon dat raden wij aan om zijn gedenkpagina zeker te bezoeken.

Op geheel eigen wijze heeft hij de behandeling van (aanvankelijk) longkanker vormgegeven. Hij was continue op zoek naar de beste behandeling en een plan b, c en d. Om zijn laatste behandeling in de Verenigde Staten mogelijk te maken heeft hij ondere andere aan crowdfunding gedaan. Voor een indruk daarvan kijk je op zijn IndieGoGo en Doneeractie.nl pagina’s.

Eerder schreef hij een veelzeggende gedichtenbundel “Mijn Momentum”. Later dit jaar volgt het laatste boek van Araldo waarin hij verhaalt over de laatste fase van zijn leven.

Araldo heeft in zijn strijd velen geïnspireerd en geraakt.

Goede vriend en choreograaf Orville Small raakte geïnspireerd tot bovenstaande danschoreografie en zei hier o.a. het volgende over:

” the positivity, focus and confidence he walked around with, you would have never known. I’ve learned a Life lesson from you my friend. You will always be in our hearts and in our thoughts. ❤️ “

Menu