Ik wil een actie opzetten

Alle hulp is welkom!

Hieronder vind je een overzicht van de evenementen en acties die zijn opgetuigd om 1love4life te steunen. Heb je een idee om een actie op te zetten? Neem dan contact met ons op!

1Love4Life Festival

In Augustus 2017 organiseerde Araldo met een vriendengroep het 1Love4Life festival voor gezinnen bij Barn47 als fundraiser voor zijn behandeling in het buitenland. Een bijzonder evenement waar heel veel mensen en bedrijven onbaatzuchtig hun medewerking hebben verleend.

Bekijken

Alpe d’Huez

1250 kilometer fietsen in negen dagen om vervolgens één dag rust te pakken voordat je zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez gaat beklimmen. Een groep vrienden uit Rijswijk deed het om geld in te zamelen voor de behandeling van kanker.

Bekijken

Flessen inzamelingsactie

Jong en oud zet zich in voor 1love4life. Keanu en zijn vriendje Jaylen zamelde lege flessen in in de klas om vervolgens het statiegeld te doneren. Wat een toppers!

Bekijken

Appelflappen actie

Buurman Mike Snaaijer ging o.a. appelflappen bakken en verkopen om de crowdfunding van 1love4life te steunen. Hij maakte daarmee de hele buurt blij met heerlijke appelflappen en toverde een extra grote glimlach op het gezicht van Araldo Caster.

Bekijken

Tennis toernooi

Tijdens het 2e Chris Gielisse toernooi op tennispark Vredenburch in Rijswijk werd er geld opgehaald voor 1love4life. Er waren tennisclinics voor jong en oud en een veiling werd georganiseerd om zoveel mogelijk geld in het laadje te krijgen.

Bekijken
Menu